RIPSIENPIDENNYS

Ripsien pidennyksellä saat välittömästi olemukseesi säihkettä ja piristystä, jota ei pestä pois. Samalla aamutoimet helpottuvat, kun et tarvitse ripsiväriä
- etkä välttämättä muutakaan silmämeikkiä. Ja silmäsi ovat kauneimmillaan aamusta iltaan :)

Voit itse päättää, kuinka näyttävät ripset haluat. Haluatko luonnollisella tavalla hienovaraisesti korostaa silmiäsi ja häivyttää mahdollisesti raskaita silmäluomia ja samalla piristää ja nuorentaa kasvojesi ilmettä. Tai haluatko ehkä sähäkät ripset, jotka varmasti huomataan ja jotka mahdollistavat halutessasi erittäin näyttävän silmämeikin. Tai ehkä jotain siltä väliltä.

ENNEN JA JÄLKEEN RIPSIENPIDENNYKSEN

HUOMIOITHAN ENNEN RIPSIIN TULOA SEURAAVAT ASIAT

Saadaksesi mahdollisimman kauniit ja kestävät ripsienpidennykset ripsiesi tulee olla täysin puhtaat eli meikittömät ja rasvattomat ja kuivat eli vähintää 2h pitää olla ripsien kastumisella väliä, ennen kuin aletaan asentaa/huoltaa pidennyksiä. Silmämeikin jäänteet tai meikin poistaminen juuri ennen ripsienlaittoa heikentää ripsikuitujen pysyvyyttä, joten näissä tapauksissa emme valitettavasti voi luvata pysyvyydelle täyttä takuuta. Myöskin kovin runsaan tai "sitkeän" silmämeikin poistaminen ripsienlaiton yhteydessä vie paljon uusien kuitujen laittoon varatusta ajasta, joilloin ripsiä ei ehkä ehdi saada varatun ajan puitteissa täyteen.

KOTIHOITO-OHJEET

Käytämme nanomisteriä, eli ripsiliiman kovettajaa, mutta suosittelemme silti ettet kastele ripsiä vuorokauteen laiton jälkeen.

Muista harjata ripsiäsi ripsiharjalla, jonka saat meiltä mukaasi, mutta vältä märkien ripsien harjausta.
Vältä hankausta/hieromista.
Älä käytä ripsiväriä.

HINNAT euroa

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Ripsienpidennys

Huolto 45 min
Huolto 60 min
Huolto 90 min
Pidennysten poisto


119,00
50,00
65,00
85,00
20,00