OLAPLEX

Korjaa, vahvistaa ja suojaa

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta uuden tekniikan avulla. Se perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta kemiallisen käsittelynaikana ja samalla myös korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Näin ollen Olaplex suojaa hiusta vahingoittumiselta esim. hiusten värjäämisen tai vaalentamisen yhteydessä, korjaa jo syntyneitä vaurioita sekä vahvistaa hiusta.

Olaplex antaa lisää mahdollisuuksia hiusten käsittelyyn - sen avulla hiusta voidaan värjätä ja vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Olaplex voidaan tehdä minkä tahansa väri-, vaalennus- tai permanenttikäsittelyn yhteydessä tai kokonaan erillisenä tehohoitona. Olaplex sopii myös käsittelemättömien hiusten hoitoon ja vahvistamiseen.

Hiukset ennen ja jälkeen Olaplex-käsittelyn

Carita/Pumpuli Salonki

Sopii kaikille hiuksille

Olaplex sopii kaikenkuntoisille hiuksille ja toimii kaikilla hiuslaaduilla. Olaplex korjaa ja vahvistaa hiuksiasi olivatpa ne hennot pohjoismaalaiset, paksut luonnonkiharat, voimakkaasti käsitellyt tai täysin käsittelemättömät .

Olaplex korjaa hiusten rakennetta ja tekee hiuksistasi joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinnointia voidaan ylläpitää Olaplex Hair Perfector No. 3 -kotihoitotuotteella.

Olaplex -kotihoito

Olaplexin ainutlaatuinen Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä korjaa hiusvaurioita sekä silottaa ja vahvistaa hiuksia myös kampaamokäyntien välillä tehden hiuksista terveemmät ja uskomattoman kiiltävät.

Olaplex-kotihoitotuotteet sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jossa vaikuttavana aineena on Olaplex-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, jota
ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista. Tuotteet on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia.


MEILTÄ SAAT KAIKKI OLAPLEXIN KOTIHOITOTUOTTEET

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo (31,90 €) vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helpostikäsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun
TAI huuhdeltuasi Olaplex No.3 Hair Perfectorin hiuksista. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner (31,90 €) korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveen näköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

Korjaavan Olaplex No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen (31,90 €) avulla saat sileät ja kiiltävät hiukset moneksi päiväksi ilman suoristusrautaa. Hiuksiin jätettävä monipuolinen Olaplex No.6 silottaa hiuksia ja sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Muotoiluvoide korjaa, vahvistaa, suojaa, kosteuttaa ja silottaa sekä nopeuttaa hiusten kuivausaikaa. Lisäksi tuote erottelee ja pehmentää hyvin luonnonkiharaa hiusta. Tuote on hyvin riittoisa ja pienikin määrä riittää pitämään irtohiukset ojennuksessa jopa 72 tuntia.

Olaplex Bonding Oil (31,90 €) on hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää tehokkaasti kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Vähentää pörröisyyttä ja
auttaa pitämään irtohiukset kurissa. Lämpösuoja 230 °C asti. Toimii sekä kosteissa, pyyhekuivissa että kuivissa hiuksissa. Tuote ei sisällä sulfaatteja, pfalaatteja, parabeeneja ja tuote on vegaaninen.

Lisää Olaplexistä.

Hiukset ennen ja jälkeen Olaplex-käsittelyn, Carita/Pumpuli Salonki