ILMAINEN MEIKKIKOKEILU

VARAA AIKA VELOITUKSETTOMAAN MEIKKIKOKEILUUN - EI TUOTEOSTOPAKKOA!

Meikkikokeilussa opit meikin levitystekniikan ja pääset näkemään ja kokemaan omakohtaisesti, miten mineraalimeikki toimii ihollasi.

Kokeilussa valitaan omalle ihollesi sopiva pohjameikkikoostumus ja -sävy. Samalla voidaan kokeilla myös joitakin värimeikkejä, esimerkiksi huulipunaa tai poskipunaa. Suoraan iholle kokeiltaessa nähdään varmasti, miltä sävyt näyttävät omalla iholla.

Sinulle sopivat sävyt merkitään ylös ja ne säilyvät Pumpuli Salongissa myös myöhempiä ostoksia varten. Aikaa varataan 15 min. Tulethan ilman pohjameikkiä. Huom! Meikkikokeilu ei ole meikki - tarkoitus on todeta mineraalimeikin toimivuus omalla iholla, oppia levitystekniikka ja löytää sopivat meikkisävyt.

Varaa aikasi nettiajanvarauksella täältä.

JANE IREDALE - HOITAVA MEIKKISARJA

Jane Iredale mineraalimeikkipohja suojaa ja hoitaa ihoa.

Hoitava Jane Iredale -mineraalimeikkisarja sisältää kaiken tarvittavan helposta ja nopeasta päivämeikistä näyttävään iltameikkiin. Sarja on ensimmäinen ammattilaistason mineraalimeikkisarja Suomessa. Jane iredale -sarjan tinkimättömiä arvoja ovat korkeat standardit, turvallisuus, laatu, luonnolliset raaka-aineet sekä ekologisuus.

SOPII KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Mineraalimeikit sopivat hyvin kuivalle, atooppiselle iholle, koska ne eivät kuivata ihoa sekä rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, koska ne eivät sisällä ihoa tukkivia ainesosia, kuten talkkia ja mineraaliöljyä. Aito mineraalimeikki eroaa tavallisesta meikkivoiteesta mm. koostumuksen ja meikkaustekniikan osalta. Mineraalipohja on puuterimaista ja levitetään siveltimellä. Et tarvitse erikseen voidetta ja puuteria, yksi tuote sisältää ne molemmat.

PUHTAITA MINERAALEJA

Tuotteet ovat puhtaita mineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia, tai mineraaliöljyjä. Kemiallisia säilöntä- ja väriaineita kuten parabeeneja tai FD&C-väriaineita ei myöskään ole käytetty. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja löytyvät Allergia ja Astmaliiton allergiaportaalista. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Meikkipohjissa aurinkosuoja SPF20, P++ -suoja.

Meiltä saat meikkien lisäksi laadukkaat, erityisesti mineraalimeikeille suunnitellut Jane Iredale -siveltimet ja muut meikkitarvikkeet. 

Lisätietoja Jane Iredale Finland

www.janeiredale.fi löydät
• täydelliset INCI-listaukset
• käyttövideot ja opastukset jokaisesta tuotteesta
• meikkivinkkejä jne.