LAHJAKORTTI

ANNA LAHJAKSI PUMPULI SALONGIN SUOSITTU LAHJAKORTTI!

Lahjakortin voi ostaa tiettyyn palveluun tai tietylle summalle ns. avoimena lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä alkaen. Lahjakortista ei anneta takaisin rahaa. Mikäli lahjansaajan valitseman palvelun hinta on pienempi kuin lahjakortin arvo, voi sen käyttää useammassa osassa (voimassaoloajan huomioiden). Lahjakortin voi myös käyttää tuoteostoihin. Lahjakortin voi myös käyttää arvoaan kalliimpaan palveluun maksamalla erotuksen lahjakortin käytön yhteydessä.

TILAA LAHJAKORTTI SÄHKÖPOSTILLA

Voit ostaa lahjakortin myös sähköpostilla (lahjakortin hintaan lisätään toimitusmaksu 5 €). Toimi näin:


1. Tilaa lahjakortti sähköpostilla (pumpulisalonki@gmail.com). Laita viestiin seuraavat tiedot:

  • Oma nimi
  • Haluttu palvelu, esim. "timanttimikrohionta" tai "avoin lahjakortti" ja summa.
  • Osoite, johon lahjakortti lähetetään, joko oma tai lahjan saaja.
  • Jos lähetetään suoraan lahjansaajalle, myös lyhyet terveiset lahjansaajalle, esim. "Onnea vastavalmistuneelle! t. Minna perheineen". Terveiset kirjoitetaan käsin Pumpulin henkilökunnan toimesta. Kortissa on tilaa vain lyhyelle tekstille.

2. Maksa lahjakortti tilisiirrolla tilille FI 2810 3230 0053 8888! Muista lisätä lahjakortin hintaan toimitusmaksu 5 €! Laita tilisiirron yhteydessä viestiksi seuraavat tiedot: Teksti: "lahjakortti", oma nimesi, palvelu, johon lahjakortti ostetaan tai avoin lahjakortti.

3. Lahjakortti lähetetään postissa kun näemme suorituksen Pumpuli Salongin tilillä. Jos haluat nopeuttaa prosessia, voit lähettää tositteen tilisiirrosta meille sähköpostiin.

Mikäli olet epävarma esim. lahjakortin lopullisesta hinnasta, kannattaa se tarkistaa etukäteen puhelimitse.

Anna lahjaksi kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluita!