YHTEYSTIEDOT

Osoite Hallituskatu 12, 13100 Hämeenlinna (torilta katsoen kirkon vasemmalla puolella)

Puhelin 045 7730 5060
Sähköposti
pumpulisalonki@gmail.com
www
pumpulisalonki.fi

Yritystoimintaan liittyvät yhteydenotot: Carita Wilén, caritawilen@hotmail.com

Aukiolo ja puhelin

Pumpuli Salonki on avoinna sopimuksen mukaan ma-la - myös ilta-aikoja.
Olemme siis paikalla vaihteleviin kellonaikoihin, yleisimmin arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14 välillä.

Palvelemme ja vastaamme puhelimeen aina, kun joku meistä on paikalla ja vapaana vastaamaan puhelimeen. Jos emme pääse vastaamaan tai liike on suljettu, soitamme takaisin heti kun mahdollista, mikäli numero ei ole salattu ja jää puhelimen muistiin. Voit myös jättää vastaajaan viestiin.

AJANVARAUS

Puhelimitse 045-7730 5060 Nettiajanvaraus TIMMAn kautta tästä

Huom! Netin kautta vain varaukset. Peruutukset ja varausten siirrot vain puhelimitse.

Varausehdot

Mikäli jostain syystä et pääse saapumaan varattuna aikana, muistathan peruuttaa varauksesi mahdollisimman pian. Osa ajoistamme ja palveluistamme on kovin suosittuja, eikä kaikille aina riitä aikoja. Kun saamme tiedon peruutuksesta ajoissa, voimme antaa ajan jollekin toiselle ja näin palvella paremmin kaikkia asiakkaitamme.

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja:

Peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa
. Tämän jälkeen perutuista ajoista joudumme perimään 50 % hoidon hinnasta, ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista hoidon hinnan 100 %:sti. Peruutus tehdään ensisijaisesti henkilökohtaisesti tai puhelimitse, mutta liikkeen ollessa suljettu voi peruutuksen tehdä sähköpostitse (pumpulisalonki@gmail.com) tai jättämällä puhelinvastaajaan viestin.

LAHJAKORTTI

ANNA LAHJAKSI PUMPULI SALONGIN SUOSITTU LAHJAKORTTI!

Lahjakortin voi ostaa tiettyyn palveluun tai tietylle summalle ns. avoimena lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä alkaen.

Lahjakortista ei anneta takaisin rahaa. Mikäli lahjansaajan valitseman palvelun hinta on pienempi kuin lahjakortin arvo, voi sen käyttää useammassa osassa (voimassaoloajan huomioiden). Lahjakortin voi myös käyttää tuoteostoihin tai arvoaan kalliimpaan palveluun maksamalla erotuksen lahjakortin käytön yhteydessä.

Tilaa lahjakortti sähköpostilla

Voit ostaa lahjakortin myös sähköpostilla, jolloin lahjakortin hintaan lisätään toimitusmaksu 5 €.
Toimi näin:

1. Tilaa lahjakortti sähköpostilla (pumpulisalonki@gmail.com). Laita viestiin seuraavat tiedot:

  • Oma nimi
  • Haluttu palvelu, esim."timanttimikrohionta" tai "avoin lahjakortti" ja summa.
  • Osoite, johon lahjakortti lähetetään, joko oma tai lahjan saajan.
  • Jos lähetetään suoraan lahjansaajalle, myös lyhyet terveiset lahjansaajalle, esim. "Onnea vastavalmistuneelle! t. Minna perheineen". Terveiset kirjoitetaan käsin Pumpulin henkilökunnan toimesta. Kortissa on tilaa vain lyhyelle tekstille.

2. Maksa lahjakortti tilisiirrolla tilille FI 2810 3230 0053 8888! Muista lisätälahjakortin hintaan toimitusmaksu 5 €! Laita tilisiirron yhteydessä viestiksi seuraavat tiedot: Teksti: "lahjakortti", oma nimesi, palvelu, johon lahjakortti ostetaan tai avoin lahjakortti.

3. Lahjakortti lähetetään postissa kun näemme suorituksen Pumpuli Salongin tilillä. Jos haluat nopeuttaa prosessia, voit lähettää tositteen tilisiirrosta meille sähköpostiin.

Mikäli olet epävarma esim. lahjakortin lopullisesta hinnasta, kannattaa se tarkistaa meiltä etukäteen puhelimitse.