CARBOKSI-TERAPIA

VALLANKUMOUKSELLINEN TEHOHOITO LISÄPALVELUNA KASVOHOITOJEN YHTEYTEEN

  • rypyihin ja veltostuneelle iholle
  • akneen ja rosaceaan
  • hyperpigmentaatioon (maksaläiskät, pisamat)
  • kuivalle iholle
  • raskausarville
  • selluliitille

Tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen.

LUONNOLLINEN JA TURVALLINEN

Carboksi-terapia on täysin luonnomukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito. Terapialla voidaan hoitaa turvallisesti koko kehoa ja kaikkia ihotyyppejä. Carboksi-hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai toipumisaikaa. Hoidon aikana tunnet kuplien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää n. puoli tuntia.

Carboksi-terapiassa hiilidioksiidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteesisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta ja kosteus/öljy-tasapainoa.

Hiilidioksidin imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin ja tulehdukset ihossa paranevat, joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

HOIDON KULKU JA TULOKSET

Hoito toteutetaan lisäpalveluna esim. mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan yhteydessä. Kosmelogimme Essi auttaa valitsemaan sinulle sopivimman hoidon.

Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2-3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita. Monissa raskausarpi- ja selluliittitapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Tulokset kestävät raskausarpien osalta vuosia. Lihominen uudelleen tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3-6 kukauden välein riippuen ihon tilasta.

HINTA

Carboksi + Medik8 -entsyymikuorinta 119 €
sis. C-vitamiinin imeytyksen
Carboksi + puhdistus (mekaaninen tai UÄ) 134 €
sis. C-vitamiinin / hyaluronihapposeerumin imeytyksen
Carboksi + timanttimikrohionta 143 €
sis. C-vitamiinin imeytyksen
Carboksi mikroneulauksen yhteydessä + 53 €