pumpulisalonki@gmail.com

AJANVARAUS

PUHELIMITSE: 045-7730 5060 NETTIAJANVARAUS: täältä (Timma)

Huom! Netin kautta vain varaukset. Peruutukset ja varausten siirrot vain puhelimitse.

AUKIOLO JA PUHELIN

Pumpuli Salonki on avoinna sopimuksen mukaan ma-la, myös ilta-aikoja. Olemme siis paikalla vaihteleviin kellonaikoihin, yleisimmin arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14 välillä.

Palvelemme ja vastaamme puhelimeen aina, kun joku meistä on paikalla ja vapaana vastaamaan puhelimeen. Jos emme pääse vastaamaan tai liike on suljettu, soitamme takaisin heti kun mahdollista, mikäli numero ei ole salattu ja jää puhelimen muistiin. Voit myös jättää vastaajaan viestiin.

VARAUSEHDOT

Mikäli jostain syystä et pääse saapumaan varattuna aikana, muistathan peruuttaa varauksesi mahdollisimman pian. Osa ajoistamme ja palveluistamme on kovin suosittuja, eikä kaikille aina riitä aikoja. Kun saamme tiedon peruutuksesta ajoissa, voimme antaa ajan jollekin toiselle ja näin palvella paremmin kaikkia asiakkaitamme.

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja:

  • Peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista joudumme perimään 50% hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista hoidon hinnan 100%:sti.
  • Peruutus tehdään ensisijaisesti henkilökohtaisesti tai puhelimitse, mutta liikkeen ollessa suljettu voi peruutuksen tehdä sähköpostitse (pumpulisalonki@gmail.com) tai jättämällä puhelinvastaajaan viestin.